Uppnosigt

20120908-140753.jpg
Nu har vi hunnit med att köra ett släp med grovsopor åt vännerna (räddade några fina pysselsaker som jag kan visa sen). Vi har dessutom hunnit med en sväng ute hos svärmor och alla vovvarna där vi bjöds på en god kycklinglunch och älsklingen hämtade en del verktyg och maskiner. Nu ska ovan nämnda verktyg och maskiner lämnas av på diverse ställen och så får vi se va som händer sen. Livet är lite spontant dagar som denna men vi får en jäkla massa gjort i alla fall och det är ju bra.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>