Brunch

Idag har jag börjat dagen med att möta upp sötaste Sanne för att tillsammans shoppa ingredienser till dagens brunch. Nu har vi lagat och pysslat och fixat och satt i oss hälften av maten. Det fick bli lite paus innan “efterrätten” då det börjar bli fullt i magen. “Efterrätten” blir fattiga riddare, min favorit.

Gott och mysigt att få lyxa till det sådär med en vän ibland. Jag har förövrigt adopterat Sanne till mitt sällskapsdjur idag då sambon jobbar övertid hela denna veckan. Så idag ska jag och Sanne ut och fota bland annat, hoppas bara att solen vill titta fram en stund då det hade passat till typen av bilder vi vill ta. Tittar in här lite senare igen, nu blir det efterrätt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer på inlägget “Brunch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>