Dagens jobb

Idag jobbar jag här, i en TV-studio på ett internetcafé mitt i Stockholm. Ska ta studiobilder av spelarna i de olika turneringarna samt fota spelarna när de spelar, ett vanligt eSportfoto gigg helt enkelt. Fotar med ett lånat 85mm f1.2 L II USM objektiv idag. Underbar ljusupptagning, underbart kort skärpedjup, underbart proffsigt att jobba med. Det objektivet står definitivt näst på min lista över investeringar i företaget. Hektiskt jobb här idag kan leda till lite dålig uppdatering (som vanligt när jag jobbar såhär) men jag ska försöka kika in här litegrann i alla fall.

20121027-102241.jpg

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer på inlägget “Dagens jobb

 1. Åh jag förstår verkligen hur du känner! Hade också uppehåll i nästan två år när jag flyttade och började plugga. Sen nu i höstas bestämde jag mig för att hitta medryttarhäst och det gjorde jag tilllsut. Dessutom rider jag henne gratis så det kan knappt bli bättre!
  Hoppas du hittar något sätt att ta upp ridningen på igen. Vet hur tom man kan känna sig utan hästar i sitt liv!

  Vilken otroligt mysig blogg du har! Ditt jobb låter superspännande verkligen! Önskar jag hade inspirationen att fortsätta med fotograferingen så som jag en gång gjorde… Det är ju så himla roligt!
  Kram

  • Mysigt :)

   Tack så jätte mycket för de varma orden! Ja foto är något jag lever genom och något jag älskar. Allt jag gör ser jag i vinklar och ljus, haha. Välkommen hit, hoppas du tittar in igen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>