Dekorerad glasflaska

Igårkväll satt jag och snurrade tråd runt den här glasflaskan. Ett helt serieavsnitt tog det att få det snyggt men det var helt klart värt det. En lapp, en blomma och lite spetsband på det och jag är nöjd med resultatet. Tänkte använda den som en vas eller bara som den är som prydnad. Älskar sådant här pyssel där man kan återanvända saker man redan har, som en ölflaska t.ex.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer på inlägget “Dekorerad glasflaska

    • Överst fäste jag tråden “under sig själv” sen snurrade jag bara på, utan lim. De nedersta 3 varven runt “kanten” på flaskan är limmade. Spetsen är fäst med en nål och pappret instucket så man lätt kan ändra den “yttre” dekorationen efter årstid, tycke och smak :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>