Färdignålat

Mannen i huset jobbar över så här hemma pågår full produktion. Av vad är ju som sagt en hemlis men här kommer en liten liten sneak peak. Har inte riktigt komit så långt som jag skulle vilja så jag hoppas att det flyter på bra imorgon så jag hinner klart i tid. Orkar nog med en lite stund till idag, sen beger jag mig mot soffan med latten. Säger gonatt till er här så¨hörs vi imorgon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer på inlägget “Färdignålat

    • Hihi ja sambon i denne änden gillar dem i alla fall skarpt :) Har ju redan gått en säsong men Revenge är också en serie som vi båda älskar så det blir ytterligare ett tips då:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>