Filmrekommendation: Rock of Ages

Åh jag måste verkligen börja dagen med ett tips. Igår när jag kom hem från träningen överraskade Tobias mig med en ny film. Han hade valt den för att han trodde att jag skulle gilla den och det gjorde jag verkligen. Rock of Ages är en rockmusikalfilm som utspelar sig på 80-talet. Normalt gillar jag inte alls filmer som utspelar sig “förr i tiden” men den här va klockren. Så otroligt mycket bra musik, bra och rolig handling och de va svårt att sitta still i soffan, haha. En av sakerna jag gillade allra bäst var att filmen har en Pole Dance scen med dansare som faktiskt vet vad de sysslar med till skillnad från i normala fall när de har med en stång och en tjej som gnider tuttarna mot den och inte så mycket mer än så.

Godmorgon förresten! Nu blir det en latte här och sen är det dags att ta tag i dagens sysslor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer på inlägget “Filmrekommendation: Rock of Ages

  1. Jag och en kompis såg den för tredje gången i söndags och sitte fortfarande och dansar och rockar loss med luftgitarren i soffan :D man blir ju så jäkla glad av den!

    • Ellerhur? Och det är Mia Michaels som är en sjuuuuukt duktig koreograf som koreograferat hela filmen och Jeynene Butterfly som är min favorit Pole Art-dansare är också med :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>