Förvaringslådor

I takt med snörvlandet fortsätter sorteringen och organiseringen här hemma. Nu har jag snart gått igenom, sorterat och rett upp i alla de tre skåpen under TV-bänken. TV-bänken består av två styck dubbel-överskåp från IKEA. Det är alltså köksskåp som jag ställt direkt på golvet. Anledningen är att de är grunda och har perfekt höjd för att passa under de ganska låga fönsterbänkarna. Helt klart ett tips till er som vågar tänka lite fritt, titta inte bara bland mediemöblerna utan även på andra förvaringslösningar.

En hel massa papper hittade jag i varierande grad av välsorterade högar. Dessa högar ligger nu prydligt sorterade och organiserade i förvaringsboxar från Panudro Hobby som jag lyckades plocka åt mig i helgen när de hade 25% rabatt på alla varor i hela butiken. Gillar dem lite extra för att de är avsedda för A4 papper och har en perfekt storlek för det. De har även en matt, vit yta som gör att det är lätt att fästa dekorationer, måla eller klä dem om man skulle önska det.

Nu blir det lunch och en av matlådorna från gårdagen. Min fina sambo lagade en variant på sin gratäng och blandade igår i färska lasagneplattor. Smaskens!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer på inlägget “Förvaringslådor

    • Hihi tack :) Och visst är det smidigt! När man bor så litet som vi gör nu måste man hitta varenda litet förvaringsutrymme man kan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>