Full rulle bland traktorer och tåg

Här har det varit fullt upp vill jag lova. Något riktigt internet har jag inte tillgång till så därför får det bli ett litet inlägg från iPaden, även om jag egentligen inte gillar det. Busfröet på bilderna här under är det som sysselsatt mig det senaste dygnet. Passar honom till imorgon lunch då våra vänner är bortresta. Vi har byggt rågarna, lekt med bilar, pusslat, lagat en traktor, kollat film, läst bok och ätit mängder med köttbullar. Myspysigt.

På torsdag har jag förresten en frisörtid inbokad och då blir det nog en liten förändring tror jag. De blonda slingorna från i somras känns inte vidare höstiga så jag tänkte åtgärda det, visar såklart resultatet här sen. Nu står det strax matlagning åt busfröt på schemat men innan dess tänkte jag ringa sambon och se om han kan fixa lite Thaimat med sig hem, sååå sugen!

20121030-163141.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer på inlägget “Full rulle bland traktorer och tåg

    • Mm :) jag gillar att man kan bygga den både liten och stor. Sen kan man ju måla både rälsen och tågen om man vill att de ska passa in i inredningen eller så :) IKEA har en billigare kopia av Brios om du är intresserad :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>