Höstinspirerad plåtning på gång

Träningen gick toppen idag. Sista Pole Dance passet för denna terminen, nya nivåer nästa vecka. Studion kör nämligen 4st 8 veckors terminer per år då det ofta är lagom med 8 veckor per nivå, åtminstone i de lägre nivåerna. Nu står lunchen (som blev supersen) i ugnen i alla fall och jag är glad att jag åt det dr mellamålet innan träningen för nu kurrar det i magen vill jag lova. Sitter och redigerar några bilder åt en kund samtidigt som jag funderar på morgondagens fotografering med mina fina vän Sanne.

Inspirationen till morgondagens plåtning är höst och höstfärger och jag hoppas på fint väder så vi kan få ihop de bilderna vi vill. Annars får vi göra om samma plåtning en annan dag. Man är ju trots allt beroende av rätt mycket när man fotograferar. Vädret, miljön, människor runt omkring (om man är på en allmän plats), modellens dagsform, fotografens dagsform och ljuset. Många saker som ska klaffa för att man ska få den där perfekta bilden, vilket också gör att man inte är lika nöjd med alla foton och alla sessioner man har. Kör man en fotografering med högfeber och förkylning tex, då blir det inte lika bra resultat som annars, tro mig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>