Mrs. Ramsay Oliver? Nja..

Åååh vilken bra dag jag haft. Efter träningspasset ( första aerobics passet sen innan sommaren!!) är jag överfull med positiv energi! Det var precis lika roligt som vanligt, med ett gött gäng, glad musik och en riktigt grym ledare. Nu står såndär riktigt god svensk basmat på spisen, stuvade makaroner och stekt falukorv. Måste säga att jag älskar min gasspis, men att stuva makaroner på den var inte helt enkelt. Det har redan bluppat över två gånger, men så heter jag ju varken Ramsay eller Oliver så det får gå ändå.

Nu blir det mat och sen soffmys för hela slanten. Sambon går på övertid på nya jobbet då de har ett stort projekt som snart har deadline så han kommer hem helt slutkörd från jobbet. Blir mat, mys, sov mer eller mindre. Men det funkar bra för mig, bara jag får vara nära den jag älskar är jag nöjd. Nu är det bäst att jag passar makaronerna innan det går åt skogen igen. Trevlig kväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer på inlägget “Mrs. Ramsay Oliver? Nja..

  1. Det är ju så gott med falukorv och stuvade makaroner :)

    sv: Åh, tack för tips. Får kolla upp det :) Finns även nån slags “dans”-kurs eller vad man ska kalla det här… men det är från 3 år och uppåt :)

    • Jag gick på “Balett” när jag var två. Så det är lite olika i vilken ålder man börjar men jag tror många dansskolor sätter tre som gräns. På “Baletten” fick man hålla handen med sin kompis och gå fint på ett led, man fick gå igenom rockringar och man fick snurra med händerna på huvudet (som nån slags piruett). Minns ju inte så mycket men jag har sett bilderna :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>