Mysfrukost

Jaha, då var det morgon igen. Jag sover verkligen katastrofdåligt just nu vilket gör morgnarna, som annars brukar vara rätt trevliga, till väldigt trötta historier. Dagarna blir så segstartade vilket jag egentligen inte alls gillar, men det får gå för stunden. På tal om att starta dagen funderar jag på vad jag ska ta mig för idag. Tror bestämt att det blir lite hemsidepill för att försöka få igång det där som i nuläget känns lite halvfärdigt.Men först blir det mysfrukost med Chai Latte i min favoritmugg. Vi hörs lite senare!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer på inlägget “Mysfrukost

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>