Nya vinterstövletter

Jäklar vad tiden sprang iväg fot. Nu har jag tokbråttom till träningen och ändå sitter jag här. Slänger upp en snabb bild på nya vinterstövletterna som jag fullkomligt älskar. Fyndade på Din Sko. Vi hörs lite senare!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 kommentarer på inlägget “Nya vinterstövletter

  1. Haha! Elliot och fåren är verkligen polare och dom kommer typ galopperande när Elliot närmar sig, hihi. Nu hade farmorn hört att man inte får mata dom längre så vi hade inte med oss nåt (annars får dom alltid knäcke eller äpple). Elliot testade med nappen men näe, den tog fåret inte emot… hihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>