Organiserat kaos?

Nu har jag jobbat hela morgonen med att planera och försöka styra upp. Både hur  det ser ut här hemma och hur vardagen ska se ut i framtiden. Känns som om jag är något bra på spåren och att jag faktiskt kommit en bit trots att jag sitter här hemma med feber och snörvlar. Förkylningen har verkligen gått all in och smällt till mig som jag vet inte vad. Jag som är så sugen på att träna och som hade sett fram emot att börja spendera hela mina veckor i Stockholm igen, just på grund av träningen. Men förkylningen kommer ju släppa, och nu är jag ju här för att stanna!

Såhär såg jag ut i lördags när vi kalasade. Gammal ylleklänning (som är mer som en top för mig) från H&M, armband köpt i spanien och hårsmycke från Style by Tyra.

Nu blir det lite vila till senaste avsnittet av X-factor, lite mer organisering och sen hoppas jag min fina fina sambo kommer hem så jag får höra om hans första dag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer på inlägget “Organiserat kaos?

  1. Nu har jag fått mitt schema för månaden, och det är väl inte riktigt så bra som jag hoppats på, men det finns två helger som skulle kunna funka att komma upp. Nästa vecka är jag ledig både lördag och söndag, dock så jobbar jag på fredagen så då kan jag inte komma förens på lördagen nån gång mitt på dagen, känns som att det blir lite sent va? Veckan efter det jobbar jag bara på lördagen så då skulle jag kunna försöka byta bort det passet så att jag är helt ledig. Vad funkar bäst för dig? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>