På den långa ToDo-listan

Godmorgon mina fina! Idag har jag flera lite större projekt som har deadline och som jag ska försöka sno ihop. Min fina Personal Planner har hjälpt mig en del men det känns ändå som om att idag kommer bli en rätt tuff dag om jag ska lyckas. Nu mår jag dock mycket bättre än tidigare och var feberfri hela gårdagen så det ska nog gå. Ska ju till och med våga mig iväg och träna idag (dock bara ta det väldigt lugnt, går mest för att inte halka efter för mycket på poleklassen).

Lyckades med det häftigaste och finaste DIY projektet på länge igår så det kommer upp ett inlägg om det senare under dagen. Den här måste ni verkligen testa, enkel, hyfsat snabb och fin som present. Men det var sen det. Nu ska jag sätta igång med dagens första projekt, välja ut bilder till en “utställning” om mig och mina eSportsbilder. Trevlig torsdag på er!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>