Pause

Det bara regnar och regnar och regnar. Konstant sen jag steg upp i morse. Tur att man får va inne och mysa dagar som denna. Nu blir det strax en paus i allt jobb och efter att jag satt i mig lite lunch funderar jag på att koppla av med en bok i fönsterkarmen bredvid nallen. Älskar att ha så djupa fönsterkarmar och stora fönster att man kan sitta i dem och läsa. Mys!

Nu blir det som sagt lunch och en god laxpasta står på menyn.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer på inlägget “Pause

  1. Låter härligt.Nu har det slutat regna här.Det höll på ända till bortåt 13-tiden.Nu är det stora pölar på gården.Jorden orkar inte suga upp allt vatten.Har tillomed sett en liten solglimt.Kanske en hallucination :-) vem vet.Nä det är faktiskt lite sol här.Ha en bra fortsättning på dagen.Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>