Pepp på ny vecka

Godmorgon måndag och ny vecka. Denna veckan blir det en hel del jobb, bland annat hela lördagen då jag har ett heldagsfotojobb, men det är bara saker jag ser fram emot. Vilade upp mig ordentligt igår med en dag helt utan måsten där jag istället tog ett långt varmt bad och låg flera timmar i soffan med min bok. Nu är jag med anda ord peppad och redo för en ny vecka.

20121022-091647.jpg Hoppas ni får en fin start på veckan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer på inlägget “Pepp på ny vecka

    • Precis :) haha ja, men ALLT va blött, helt sjukt! Tycke synd om de små 10 åringarna som va med, man kunde typ vrida ur dem som trasor :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>