Projektdag

Godmorgon mina fina! Idag fanns tanken att gå upp tidigt och fota soluppgången vid vattnet. Inte för någon speciell anledning annat än att det skulle kunna bli väldigt fina bilder. Men när jag satte mig upp i sängen och såg hur regnet öser ner utan för fönstret tog det inte många sekunder innan jag krupit ner under täcket igen. Ännu en natt med katastrofalt dålig sömn och därmed ännu en dag med en väldigt morgontrött Nena.

Idag har jag bestämt att jag ska hinna med minst ett kreativt projekt om inte mer. Har jobbat undan en massa jobb och andra måsten så jag tänkte att jag skulle njuta lite idag. Den stickade tröjan på bilden kommer med stor sannolikhet vara basen för ett av dagens projekt, sen får vi se vad jag hittar på efter det. Nu är det dock dags för en latte till frukostmackan. Ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>