Ritningar

Här pågår det full produktion vid köksbordet. Det kluras med omvandlingar från inch till cm och märkliga amerikanska termer ska bli svenska. Inte helt enkelt, men utmanande och roligt. Hoppas att slutresultatet blir lika bra som jag tänkt mig bara!

Huvudverken från helvettet är ett faktum och träningen ställs därför in idag. Hemma, pyssla och dricka mängder med vatten. Inte kul alls att missa första nivå 2 passet på Polen men jag hoppas kunna ta igen det på söndag. Vad hittar ni på en kväll som denna?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer på inlägget “Ritningar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>