Shoppoholicneven är stillad

Åh vad jag behövde detta. Att få strosa runt på stan med stillsam musik i öronen och njuta av den friska höstluften. Stillade även shoppoholic-nerven med ett par nya super snygga och varma vinterskor, ett par söta pyjamasbyxor samt ett par mysstrumpor för att hålla mina kalla tår varma. De två sista från Cubus, inhandlade på 30% rea som de har hela helgen. Nu är det dags för Pole Dance och idag drar jag dit lite tidigare och kör på egen hand först innan lektionen börjar. Ska bli riktigt skönt att få låta musklerna jobba lite igen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 kommentarer på inlägget “Shoppoholicneven är stillad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>