Svartvita porträtt

Fina Mirlinda bad mig ge förslag på hur några av bilderna jag tog under vår barn/familjefotografering skulle se ut som 50×100 canvas i svartvitt. Gjorde exempel med hennes 6 favoritbilder och hittade själv två absoluta favoriter. Älskar ljuset i dessa även i färg men i svartvitt fick de det där lilla extra. Gillar high-key känslan med de utfrätta högdagrarna och de behållna detaljerna i ögonen.

Har varit superfrusen hela dagen och suttit med en värmekudde över fötterna, invirad i en filt och hällt i mig både en och två koppar vanilj latte. Sambon jobbar över sådär toksent idag också så jag sitter här hemma och myser för mig själv och längtar efter att han kommer hem med sina varma kramar. Känner mig lättare i sinnet nu också. Behövde nog en funderardag. Imorgon ska jag ta tag i ett fotoexperiment tänkte jag, får se om jag lyckas hitta alla “ingredienserna”. Trevlig kväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 kommentarer på inlägget “Svartvita porträtt

    • Hihi tack :) Självklart kan jag ta en tripp till Sundsvall (om du lovar att skydda mig från isbjörnarna ;) ) Vet du någon mer som kanske är intresserad av bilder där uppe? Mer lönsamt om man kan dra ihop ett gäng fotograferingar, det är ju en bit att åka :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>