Våga vara stolt

Jaha ja. Det var det där med god lunch igen. Sambon kom inte hem förrän midnatt igår och var då helt uppe i varv vilket ledde till att vi inte somna förrän runt halv 2. Dålig sömn på det gav en väldigt trött Nena som tog sovmorgon idag. Jag vaknade dock till snälla ord och 20 nya facebook likes samt ytterligare en bild publicerad i Aftonbladet så förmiddagen har varit trevlig. Det är väldigt osvenskt och förbannat befriande att få känna sig riktigt stolt och nöjd med sig själv och att få tala om det för andra. Så ni som är skryt-allergiska, håll för öronen för här kommer andras fina ord om mig. Jag vet att de har rätt och det känns sjukt bra!

Om ni vill läsa mer eller se mina eSportsbilder hittar ni dem på eSportPhoto.com.

Så det är med en riktigt härlig magkänsla jag fixar till lunchen nu. Och till er som tvekar, våga vara stolt när du gjort något bra, du förtjänar det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 kommentarer på inlägget “Våga vara stolt

  1. Klart du ska vara stolt och nöjd :) Jätteduktig är du!!

    sv: Hahah.. jaaa, och speciellt när vi hade “fel” sorts löv. Får göra ett nytt försök på en annan plats nån gång. Men det var roligt iallafall. Haha!

    • Tack :)

      Haha ja jag har testat det där med löv några gånger. Men att hitta stora färgglada torra löv som inte ser döda ut och som singlar ner sådär perfekt.. Svårt! Man behöver typ två assistenter som långsamt släpper ner löven och en modell som är samarbetsvillig :P

  2. Tänk att det nästan är dödsstraff i Sverige på att säja “jag är bra”.Men du är jätteduktig o jag med :-) Kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>