Vardagslyx

Nu har jag precis lagt en lyxig ansiktsmask efter en varm dusch, snurrat in mig i mysfilten i soffan och satt mig framför X-factor. Ansiktsmasken är nog min häftigaste skönhetsprodukt. Den är en blandning av oljor och mineraler samt magnetiska partiklar. Man lägger på den som en vanlig mask, låter den verka i 15 minuter och “drar” sedan av den med en stark magnet. Då ska den dra med sig orenheter ur huden. Väldigt tuff känsla är det i alla fall då man verkligen känner hur det dras ut ur porerna. Var man får tag på produkten i Sverige vet jag tyvärr inte då det var en gåva från min vän Genna i USA. Men ser du någon produkt i serien kan jag varmt rekommendera den. Exklusivt lyxig serie som ger en härlig känsla på huden. Älskar att unna mig sådan lyx i vardagen.

The Dictator får bli en annan dag då sambon dealade till sig Transformers mot att jag fick se X-factor. Små dealar man får göra i vardagen, något jag bara ser som ett positivt tecken på samarbete!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>