Aj Aj

Precis när man inte behöver det, då väljer kroppen att strejka. Närmare bestämt mitt knä som jag skadade för ganska precis ett år sedan och som sen i våras känts helt okej har de senaste dagarna bråkat något otroligt. Så irriterade då jag vet att jag kommer behöva det, och dessutom slita extra på det, nästa vecka då det blir många timmars spring på betonggolv. Får ösa på med Zon, värmekudde och knästöd och hålla tummarna för att det sker ett mindre mirakel tills på fredag. Inte har jag fått gjort mycket av det jag skulle heller. Får väl hoppas på att jag får gjort desto mer imorgon för när sambon kommer hem från jobbet ska vi förmodligen åka och lämna packningen i bussen vi ska bo i nere i Jönköping.

Nu blir det snart mat, low carb pyttipanna som älskade sambon uppfunnit. Gott och nyttigt! Till det verkar det bli en Johan Falkfilm. Jag är väl måttligt intresserad men har inte sett någon av dem så man får väl ge det en chans. Trevlig kväll mina fina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer på inlägget “Aj Aj

    • Det förstår jag. Man kan ju bygga om mycket i en lägenhet men ljuset är jäkligt svårt att ändra så det har faktiskt blivit en allt viktigare punkt för mig. Ljuset och planlösningen, allt annat går att ändra på i princip :)

    • Väldigt sant :p Men här finns det pysselintresse så det räcker och blir över :p Och precis såndär fin spets säljer de på Panduro för 39kr/m :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>