Biffenchiladas

Gott, snabbt och enkelt, perfekt för vardagen. Ikväll har vi ätit biffenchiladas på lövbiff och purjolök. Toppenrecept med få ingredienser och moment. Tänkte bjuda på receptet när jag ändå håller på.

Biffenchiladas 4port

500g Lövbiff
1 purjolök
1 burk Arla lätt creme fraiche Paprika & Chili
4 stora tortilliabröd
2dl riven ost (mozarella är godast men inte nödvändigt)
Smör

.
Sätt ugnen på 200 grader. Hacka purjolöken och strimla lövbiffen. Bryn i smör på hög värme så köttet får en fin färg (det kommer lagas färdigt i ugnen så oroa dig inte om det inte är helt genomstekt). Häll i creme fraichen och rör runt. Låt puttra på spisen en stund på låg värme medan du lägger upp tortilliabröden i en ungsfast form. Fördela fyllningen jämnt i de fyra bröden och rulla sedan ihop dem en och en. Lägg dem tätt ihop och strö över osten. Sätt in dem i övre delen av ugnen i ca 5 minuter eller tills osten fått fin färg (tänk på att mozarella inte får lika mycket färg som vanlig gratängost). Servera som den är eller med majs och sallad.

Nu bygger vi för fullt här hemma. Har satt upp reglar till vägg och “innertak” under loftet och soffbordet gjorde sambon klart i verkstan tidigare idag och det är nu på plats. Kommer bli toppen det här!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>