Borttappad

Godmorgon mina fina! Idag vaknade jag nästan levande efter ytterligare 9 timmars sömn. Hade tänkt ta en promenad direkt på morgonen då gårdagens gymbesök inte blev av men regnet öser fortfarande ner utanför fönstret så jag ställde in det i samma sekund jag tittade ut. Så irriterade på det där gymbesöket, jag hade bytt om och var redo att gå, skulle bara ta plånboken från den där väskan jag var helt säker på att den låg i. Väskan jag nu inte kan hitta någonstans. Jag har därmed inget ID-kort, inget gymkort, inget företagskort, osv osv. Som tur är hade jag lagt kontokortet och SL-kortet (till tunnelbana/buss) i jackfickan så jag är inte helt strandsatt. Vi ska städa igenom bussen vi bodde i förra veckan nu ikväll och också ta en extra koll i bilen så vi inte glömt den där. Hittar vi inte den vet jag inte vad vi ska göra. Så sjukt många kort så jag inte ens minns exakt vilka. Hoppas verkligen vi bara varit slarviga och den kommer fram i bussen eller bilen!

Dagens planer innefattar därmed ingen träning men förhoppningsvis en senare promenad, om det bara ville sluta regna någon gång. Utöver det blir det en väldans massa bildredigering. Just nu är 60 bilder på väg upp till eSportSMs flickr och efter det är det fortsatt redigering av bilderna från eventet. NASL som gjorde två inslag om mig och mina bilder vill nu göra ytterligare ett med bilder från eventet i Kinnarps så jag har att stå i att redigera och välja ut bilder till dem. Jag tänkte dessutom hinna plocka undan lite i lägenheten då min familj kommer på besök i helgen och det hade varit kul om dom fick se lite framsteg i lägenheten och inte bara en halvfärdig byggarbetsplats där allt står huller om buller i högar, vilket är lite den känslan man får när man tittar in nu. Tusen saker att göra alltså, men det ska nog gå bra. Bara jag får grunda med min vaniljlatte. Ha en trevlig förmiddag så hörs vi lite senare!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer på inlägget “Borttappad

    • Ja jag funderar på hur sjuka mina drömmar är nu och hur galet det i så fall kommer bli under en framtida graviditet :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>