En annorlunda dagens

Foto: Jennika Ojala

En lite annorlunda dagens, haha. Med tröja från Jim Avingnon/New Yorker och sketna arbetsbyxor från L.Brador strutsar jag runt. Har tvingat i linser i mina ögon också trots att de strulat så jäkla mycket på sistone. Men jag känner mig så trött och tråkig i glasögon så att få plutta i linserna och sminka sig snyggt gjorde så jäkla stor skillnad. Nu ska vi snart i väg en sväng till A6, Jönköpings shoppingcenter, och handla. Utöver det snurrar dagarna på och det är fortfarande mer film än foto så det är svårt att visa. Ett enskilt klipp ur sitt sammanhang och utan musik ger ju inte så mycket, men så fort vi är klara med uppbyggnadsfilmen (borde bli torsdag morgon) lovar jag att via upp vad vi lekt med nu de senaste dagarna.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer på inlägget “En annorlunda dagens

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>