Fika i snöyran

Jisses vad kallt det är ute! Och helt plötsligt toksnöar det dessutom. Visserligen den blötaste blötsnö man kan tänka sig, men ändå. Snart kan man med rätta säga att det är vinter, första advent till helgen och allt.

Har i alla fall hunnit med en hel del måsten idag med bildredigering av flera olika set samt påbörjat undanplockningen/sorteringen i lägenheten. Känner mig pepp på att få i ordning allt så tänkte nog fortsätta till kvällen. Nu är jag nämligen på väg att möta upp sambon på hans jobb efter en fika med Kikki på Globen. Planen är att städa ur bussen så vi kan lämna tillbaka nycklarna för att sedan åka tillbaka till firman och påbörja projekt trappa till loftet. Är så himla nyfiken och förväntansfull över hur lägenheten kommer se ut när allt kring loftbygget väl är klart. Men vi tar det steg för steg och gör allt själva vilket gör att vi hittills sparat över 30.000kr. Helt klart värt att bo lite stökigt ett tag!

20121128-175053.jpg
Glad för mina pälsiga boot i snöyran. Hällde i mig en chailatte också för att försöka få upp värmen lite.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer på inlägget “Fika i snöyran

  1. Tack för tipsen igår vännen <3

    Det där med väggen och skuggan tänkte jag på igår men det är svårt att göra något åt då vi har sådan liten yta här hemma, hihi :) Slutartiden ska jag testa med nästa gång, idag, fast jag kan erkänna att jag är dålig på att mixtra med den överlag. Fotar oftast på AV och då slipper man ju ställa in just den. Förstår hur den fungerar i teorin men har liksom aldrig tagit mig tid att lära mig den i praktiken. Kanske dags nu :D

    • I och med att du har en extern blixt ( och sätter den på auto) så löser den det mesta av problemet själv :) Så testa på :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>