Ge tillbaks min röst, jag hade den först!

Så vaknade nämligen jag, röstlös. Hest kraxande var det som kommer ur munnen när jag vinkade hejdå till sambon som skulle till jobbet. Vilken oerhörd timeing! För det är ju ine så att jag behöver rösten lite extra mycket idag när jag ska till Eskilstuna och sälja in ett webprojekt, nejdå. Pigg och glad behöver jag också vara då jag på något mirakulöst sätt ska hinna städa hela lägenheten och sätta ihop de sista delarna inför presentationen i eftermiddag. Fler timmar på dygnet och färre förkylningar tack, någon som röstar för?

Nu ska jag och min kära latte försöka locka tillbaka rösten och hitta någon form av falsk pigghet innan det är dags att ta tag i dagens ovanligt många måsten. Trevlig fredag mina vänner!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer på inlägget “Ge tillbaks min röst, jag hade den först!

  1. Jag var faktiskt inte sugen på glass så smakade bara liiite på en sked, fick nog ingen direkt uppfattning där men håller med om att det kan bli lite skumt ibland med sånt där, haha. Får ta en lite större portion ikväll och smaka ordentligt:)

    Åh jag vaknade med upp lite halvdan idag. Dock med röst, hihi. Hoppas din hittar tillbaka:)

    • Hehe okej, jag älskar också pepparkakor så är det gott får du hojta till :p

      Nja.. snarare tvärt om.. försvinner om möjligt ännu mer :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>