Laddade batterier

Med laddade batterier och en supermysig helg med en rolig fotografering, timmar av tjejsnack och ett loftbygge i bagaget är dags för måndag och ny vecka. Dock slipper ni inte riktigt förra veckan än. Jag har ju massa bilder från i Lördags att visa upp för er då det blev så galet många nya favoriter. Sen kan jag tänka mig att det finns en och annan som är nyfiken på hur det ser ut med nya loftet också så jag tänkte uppdatera er med det under dagen. Men först, bilder från mysfikan med Sara igår.

Nu ska jag försöka hitta vår lägenhet under alla lådor och kassar och grejer som står på fel ställe. Måste ju i alla fall leta mig fram till kaffemaskinen så jag kan få min morgonlatte!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>