Lyckliga minnen

Imorgon kväll åker vi som sagt ner till Jönköping och DreamHack. I och med det snurrar också många lyckliga tankar i mitt huvud. Inte bara på grund av det uppenbara, att jag ska spendera en dryg vecka med mina bästa vänner jobbandes med det jag gillar mest. Det finns också tankar på första blickar, kyssar och känslor då det var just på DreamHack för ett halvår sedan som jag träffade min älskade snickare för första gången. Blir alldeles varm i hjärtat när jag tänker på de där första dagarna. Jag är så himla glad att det blev vi två och att vi får njuta av varje dag ihop. Tänk att det bara är ett halvår sedan vi träffades och ändå känns det som flera år.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 kommentarer på inlägget “Lyckliga minnen

  1. Men tack! <3
    Ja jag har några små lugna projekt jag kan ta tag i så jag ska försöka roa mig:) Klarar ju ff av att tvätta och plocka och småfixa i min egen takt. Bara inte göra nåt större eller typ åka och handla om vi ska ha massa tunga saker, då får Jens ta det:) Får väl gå in och kika i din DIY-kategori om fantasin tryter nån dag, även om jag inte är sådär speciellt pysslig av mig….. hihi

  2. Oj! Mardrömsnattningar! Haha. Men ja, det är ju SÅ olika men jag tycker det är så kul att höra hur andra har det:) Elliot har alltid sen dag ett varit världens enklaste när det gäller sömn, och är väl egentligen ff inte “jobbig” men hade ju gärna sett att han somnade liiite tidigare än åtta. Kan ju vara nån fas med. Vi får testa och se lite:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>