Ny hårfärg?

Nyss hemkommen från ett besök hos frisören. Fräschade upp topparna och “färgade” håret. Bad om en varmare lite mörkare färg och visade till och med upp en bild. Likheter? Inte många. Min nya färger är både betydligt ljusare och betydligt kallare än den på bilden. Jag är med andra ord inte vidare nöjd. Funderar på om man kan lägga någon färgbomb eller något för att ge det mer värme, någon som har någon erfarenhet av detta?

Halsduken pillade jag ihop igårkväll. En vanlig halsduk med fransar från Cubus där jag knöt upp och tog loss fransarna och sen använde dem som tråd för att sy ihop halsduken till en “infinity scarf” genom att lägga den lite överlappat och fästa fyra träknappar. Halsduken är jag i alla fall nöjd med, till skillnad från håret.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer på inlägget “Ny hårfärg?

 1. Varför sa du inte att du inte blev nöjd och att det inte var likt det du visat? Jag gjorde det en gång när det blev helt åt skogen fel och då gjorde de om det gratis.

  • För att jag är feg :p? Plus att det såg i alla fall okej-ish ut i salongen.. men inte hemma :( Ska nog klaga imorgon eller på måndag.. funderar på att tvätta det och styla det som jag brukar en gång först för å se hur det känns då :S

 2. Vilken fantastisk halsduk… Kul dessutom att ha gjort en egen variant av den!
  Om håret så tycker jag att du ska gå tillbaka om du inte är nöjd. Annars kan jag tipsa om Revlons färgbomb, den funkade på mig när jag ville få en annan ton på håret…
  Kram

  • Tack, älskar halsduken, så himla mysig :)

   Mm jag funderar på något sådant, men är rädd för hur det kommer reagera på mina, sen tidigare, blekta slingor. :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>