Nytt DIY-projekt på G

Jisses va rått det varit ute idag. Snörade på mig mina walkingskor och gick halvtimmen bort till Panduro i snöyran tidigare idag. Hittade allt jag sökte och tänkte så snart det bara finns tid visa er lite pyssel. Fina systers present är klar så så fort den är överlämnad trillar det in ett DIY inlägg med en fin, unik och personlig grej som passar som julklapp till tjejer och kvinnor från 13 år upp till 100. Systern, vännen, mamman och mormor kan med andra ord få vars en!

20121129-173109.jpg
Nu är jag nere i sambons jobbs verkstad och bygger trappa till loftet. När vi känner oss färdiga här för idag ska vi vidare till IKEA och handla ett par ingredienser till loftbygget. Vi jobbar verkligen hårt på att få färdigt så mycket som möjligt nu till helgen så vi kan visa upp projektet för min familj. Lär bli sent i säng idag men jag återkommer lite senare ikväll.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer på inlägget “Nytt DIY-projekt på G

  • Aa det är en av de bästa sakerna med denna lägenheten :) Men om man vill ha en sån plats så bygger man bara en bänk som har samma höjd som fönstret och sen bygger man en bokhylla på varje sida så får man känslan av att fönsterkarmen är djup :)

   • Ja det dumma här är ju att vi hyr så vi kan inte göra så väldigt mycket alls :( Längtar sååå efter hus, kommer aldrig känns mig helt hemma förrän vi är där, i mål liksom, och gör i ordning så som vi vill ha det där vi ska bo “för alltid”, men ja, en dag… :D

    • Men man behöver inte bygga fast det i väggen. Du gör en möbel som er ut som ett U (hylla,bänk,hylla) men som är måttanpassad efter fönstret där den ska stå :)

     • Ja fast nej, hihi, inte samma sak som ett sånt stort och högt fönster med djupt fönsterbräde, här är allt så nytt så det passar inte riktigt, men ganska djupa fönster har vi ju, inga fönsterbrädor utan fönstret är liksom fönsterbrädan och stora är de ju men inte sådär som i filmer :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>