Tea for two

Jag har inte druckit te på evigheters evigheter. Men nu, nu hinkar jag i mig litervis då det är det enda som hjälper mot halsontet och som håller rösten kvar åtminstone lite. För röst det behöver man om man sitter upp till 4 på morgonen och pratar och pratar och pratar. En så härlig kväll (ja och natt då, hehe) jag och Sara hade. Så himla mysigt, och på nått sätt välbehövligt. Jag har mestadels killkompisar och har alltid haft lättare att prata med killar men det finns ett fåtal tjejer som är riktigt mysiga att prata med, tjejer som Sara. Nu ska vi ta en lugn morgon och lite senare idag ska vi fota lite. Mys!

Hoppas ni får en fin lördag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>