Ur balans

Idag känner jag mig lite ur balans. Ingenting klaffar helt och mycket ligger på vänt som måste fixas. Den envisaste förkylningen någonsin har påverkat mycket och sen blir det ju inte bättre när datorn strular och det ser ut som ett världskrig här hemma nu under ombyggnaden. Huvudet bråkar mycket med mig också och jag sover dåligt så det är lite “allt på en gång och inget vill som jag” känsla över den här morgonen.  Jag får väll så på huvudet eller nått så allt trillar på plats igen. Behöver ju hitta rätt flow och go innan fredagkväll då vi rullar ner mot Jönköping och vinterns DreamHack, dvs. en veckas hektiskt jobb med människorna jag gillar allra bäst. Men först måste jag försöka hålla allt jag lovat vilket kanske blivit lite för mycket de senaste veckorna. Hatar att göra någon besviken men ibland är det så himla svårt att få tiden att räcka till!

Tänkte att jag skulle visa resultatet av ett av helgen julpysselprojekt, en snöglob med vintagekänsla. Lovar en tutorial snart så fort jag har ordentliga bilder och rätt sorts lim. Jag hann nämligen bara ta en mobilbild innan min väldigt söta, men ibland kanske lite överenergiske sambo, skakade lite för mycket så att kaninen lossnade. Ska testa limma det den igen med ett annat superlim, tror att detta löses upp av vattnet. Jag förstår att han skakade mycket dock, det är en magisk känsla när man ser “snöglittret” yra runt inne i glaskulan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer på inlägget “Ur balans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>