“Var är mina bilder?!”

Det snöar och snöar och snöar och hela jag myser. Vi hann med allt vi skulle igår men kom hem toksent, därav uteblivning bloggning igårkväll. Hittade i alla fall det vi skulle på IKEA och det ska bli så kul att visa er sen när det börjar närma sig lite mer färdigt.

Just nu känns det som om tusen personer rycker och sliter i mig från olika håll om bilder hit och bilder dit och jag skulle behöva jobba 28 timmar om dygnet för att hinna med. Men idag, idag är jag ledig. Idag ska jag banne mig få styr på lägenheten tills min familj kommer upp. Punkt. Inga undantag. Snart är det bud på att stänga ner skype och sätta telefonen på ljudlös. Problemet är bara att folk är så sneakna så om jag inte redan är vän med dem på facebook (där jag i regel endast har vänner, inte företagskontakter) så letar de upp mig där. Så undan, det kommer man inte. Nu blir det städa, tvätta, röjja, sortera, organisera. Jag vill kunna se mitt golv igen. Jag vill kunna ställa fina adventsprydnader i fönstren direkt på fönsterbrädan, inte ovanpå de fem bokhögarna som ligger där. Kämpa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>