Andra advent


Det blev en lång stund bland affärerna på stan idag.
Härligt bitigt kallt i luften och julskyltning och dekorationer över hela stan. Fick tag på en julklapp till sambon och..hrm.. flera julklappar till mig själv. Sakerna från inlägget imorse såg jag dock inte röken av i butikerna så jag la en beställning på den stickade omlottkoftan nu ikväll. Övergav den vita och valde en brun istället då den tillslut ändå kändes mer jag. Lovar att visa de andra sakerna imorgon när det är lite ljusare ute.

Nu är vi i alla fall hemma båda två och adventsmyset kan börja. Andra ljuset är tänt och ikväll blir det nog en bra bok och en varm choklad. Gillar att man kan sitta nära i soffan och ändå ägna sig åt sitt. En med bok, en med iPad, osv. Att sjunka ner i soffan med en bok ska bli riktigt härligt ikväll efter alla timmarna ute på stan. Lär ju somna i soffan dock, haha. Trevlig söndagskväll mina vänner!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer på inlägget “Andra advent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>