Barnslig frukost

Här startar vi dagen med en barnslig frukost, nutellamackor och ett stort glas mjölk, mums. Försöker också planera vad dagen ska innehålla. Från och med idag har jag tagit ledigt från jobbandet för att slippa stressa kring allt som ska fixas innan vi åker ner till Skåne på fredag. Idag tänkte jag försöka inhandla de sista julklapparna och slå in allt fint (en av de roligaste delarna om du frågar mig) och kanske kanske ska jag göra de där lussebullarna. För tror ni jag bakade igår? Nej såklart inte, haha. Det är så konstigt för jag vill göra det och jag tycker att det är rätt kul att baka och just lussebullar är ju inget svårt. Men det där med att få tummarna ur. Det verkar inte gå så bra vad gäller de där bullarna. Men hur som helst, julklapparna är i alla fall prio.

Utöver julklappar blir det nog en sådan där tråkig städ- och tvättdag då det, att döma av nivån i tvättkorgen, är hög tid för det. Det och så ska jag försöka laga det jag ändrade på bloggen igårkväll när jag fick ett ryck och började pilla en massa i koden. Försökte göra det “på rätt sätt” men lyckades inte och nu har jag kommit på en fuskmetod som kanske fungerar så jag ska testa den istället, hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer på inlägget “Barnslig frukost

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>