Borttappad julkänsla?

God ehm.. lunch mina fina! Här togs det sovmorgon till 10 för att sedan fortsätta med mysfrukost i soffan fram tills nu. Sambon har precis kilat iväg till verkstan för att bygga vidare på vår trapp som vi hoppas ska bli så klar att man kan spackla och måla första varvet idag. Idag har jag inga direkta planer men tänkte försöka få till de där lussebullarna jag haft som plan att baka den senaste veckan men som inte blivit av. Tiden har ju en magiskt tendens att flyga iväg utan att man hinner med hälften av vad man tänkt sig.

Bilderna är från igår, men myskänslan sitter kvar även idag. Det känns dock som om att jag tappat lite av julkänslan som va på så god väg i början av december. Vet inte om det har att göra med att snön nu håller på att regna bort eller om det beror på något annat. Får hoppas att lite bak idag kan fixa tillbaka den. Om inte annat vet jag att julkänslorna alltid kommer när jag kommer hem till familjen i Skåne med julbak och fint pyntat överallt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer på inlägget “Borttappad julkänsla?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>