Detaljer

Romantiska detaljer i dagens bekväma outfit, redo för att ge sig ut en sväng på mellandagsrean här i Lund. Sjal från KappAhl och armband från Spanien respektive DIY. Det finns ett enormt köpcenter i utkanten av stan som vi tänkte åka till om en stund. Fick ett par presentkort i julklapp och det passar ju perfekt att utnyttja dem nu när man får så mycket för pengarna. Det blir jag och min fina syster som åker dit och kanske lyckas jag lura med mig sambon till de enorma teknikbutikerna som ligger utanför. Är riktigt nyfiken på vad man kan göra för fynd då jag hittade så otroligt mycket fint förra året.

Vad ska ni hitta på idag? Är det fortfarande julmys som gäller? Eller ska ni också ut och jag rea? Oavsett hoppas jag ni får en fin dag!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer på inlägget “Detaljer

    • Tack :) Ja jag kollade på adlibris och där verkar det som om att det är hans sommarprogram i bokform. Och då har jag ju redan hört den så många gånger så att läsa boken skulle vara överflödigt. Men jag ska definitivt rekommendera boken till andra för sommarprogrammet är som sagt min absoluta favorit :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>