En god morgon

Godmorgon! För ja, idag är faktiskt en god morgon och bra mycket bättre än gårdagens. Fortfarande lite mör men jag hoppas att jag kan få en del jobb gjort idag i alla fall. Har suttit och gått igenom gamla bilder för att kunna lägga upp en skaplig portfolio på nya företagshemsidan jag jobbar på. Går lite sisådär och så fort jag kommer längre bak än ett år så är jag så galet missnöjd med bilder jag då älskade. Ett klart tecken på att man utvecklas i sitt fotograferande.

Dagen började i alla fall bra rent jobbmässigt med första bröllopsbokningen 2013. Så mysigt att fotografera med så mycket kärlek omkring sig. Och att få vara med och dela någons allra största dag, det är väldigt speciellt. Kommer lansera den nya hemsidan inom kort och därmed även nya bröllopspaket i olika prisklasser. Om någon av er är sugna på att boka bröllopsfotograf till ert bröllop är ni välkomna att höra av er redan nu.

Haha nu har det nästan hunnit bli lunch trots att jag påbörjade detta inlägget imorse. Det kom visst lite grejer i mellan. Så kan det gå. Trevlig fredag i alla fall!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer på inlägget “En god morgon

  1. Åh är tyvärr ännu väldigt ur form kroppsmässigt men orkar inte “tjata” om det :( Vecka 23 är stora målveckan här, då klarar bebis att leva utanför magen, även om det inte är säkert att han gör det, om kroppen skulle bestämma sig för att sätta igång förlossningen, men hoppas såklart vi går tiden ut! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>