Fast i kodpill

När jag börjar pilla kod har timmarna en magisk tendens att bara rinna förbi. Vilket i och för sig är skönt för jag får otroligt mycket gjort. Jag hade dessutom något att koncentrera mig på istället för magontet jag haft senare delen av dagen. Ingen träning idag heller med andra ord. Jag börjar misstänka att mitt undermedvetna har tappat tron på träningen, det kommer ju hela tiden på undanflykter som gör att jag inte kan gå, trots att jag egentligen längtar dit.

Har i alla fall hunnit en bra bit på dagens projekt. Kan ni gissa vad det här ska bli?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 kommentarer på inlägget “Fast i kodpill

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>