Första advent

Underbara första advent är här och vi har myst med frukost med min familj, tänt första ljuset och tittat ut på snön som fortfarande ligger kvar utanför fönstren. Riktigt kallt börjar det bli nu och doppade under -10 i natt och har nu orkat sig upp ett par grader från det. Det blir med andra ord på med stora varma vinterjackan när vi ger oss av mot verkstaden om en stund för att visa upp den blivande trappan för familjen. Efter det bär det av mot Eskilstuna för att sluttömma sambons gamla lägenhet där så den är redo inför sista december när kontraktet går ut. Med tanke på hur vi kommer få slita under dagen hoppas jag på en lugn och stilla myskväll ikväll, sådana måste man tanka sig med då och då så man orkar alla måsten.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer på inlägget “Första advent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>