Fusk

En liten hög klappar är det som väntar på att få packas ner då många av paketen redan är på plats nere i Skåne. Nu längtar jag faktiskt riktigt mycket till imorgon och vill mest att idag ska ta slut. Älskade sambon kommer är på väg hem och då blir det fusk med hämtpizza för att inviga jullovet och en veckas ledighet. Vi har ju sett de första 5 Harry Potterfilmerna på rad nu så det blir väl den sjätte ikväll. Älskar stämningen i filmerna även om man märker nu när man ser alla på rad hur mycket hårdare och råare de senare filmerna är. Det märks att det är meningen att tittaren ska växa upp i samma takt som böckerna/filmerna kom. Nu bär det av mot pizzerian, ha en fin kväll!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer på inlägget “Fusk

  1. Eftersom tiden är knapp såhär års. Tittar jag nu in. Till en av mina favoritbloggar. En vecka före jul. Med en liten hälsning från Hemma På Våran Gata I Stan… God Jul och Gott Nytt År Önskar Mikaela med Liam 2008 och Filippa 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>