Gårdagens godaste

Titta så gott vi lyxade till det igårkväll! Varm choklad med grädde och marshmallows, så gott! Värsta kalori- och sockerbomben men ibland måste man få unna sig något sådant supergott. Innan dess tog vi en sväng i nya saluhallsdelen på matlivs som vi oftast handlar på och det va riktigt fräscht och fint. Tobias köpte fint kött och fransk potatissallad medan jag hittade en galet god färdig laxfilé samt en färsk potatissallad. Lite fredagslyx sådär.

Idag bär det av mot Eskilstuna för vad som förhoppningsvis är sista vändan för att tömma och fixa klart i lägenheten där. Alla stora saker är ju redan hämtade så det är några kartonger, lite kläder och så en snabbstädning så den ser okej ut att visas. Slutstädningen kommer vi beställa från en firma då det blir billigare än att åka tillbaka (20 mil fram och tillbaka från Stockholm) om vi skulle få nedslag på något. Dessutom tar det ett bra tag att städa 90kvm, putsa alla fönster, rengöra ugn och badkar och jag vet inte allt. Så det känns skönt att lämna bort ansvaret.

Jag har de senaste dagarna fått ett otroligt plugg- och/eller skrivsug. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är jag vill göra men det är som om att det är kreativitet som vill komma ut, gärna i textform, men jag vet inte hur. Tyvärr är ju inte mitt liv så spännande att jag kan skriva en roman om dagen här i bloggen, annars hade kanske det varit ett alternativ. Jag har i alla fall anmält mig till en distanskurs i portfoliobyggande för professionella fotografer, kan ju inte skada, eller hur? Inte för att den lär generera speciellt många skrivuppgifter men jag hittade inget annat i katalogen som verkade spännande.

Nähä, innan det blir en roman om ingenting här är det nog dags att sätta sig i bilen. Trevlig lördag mina vänner!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer på inlägget “Gårdagens godaste

    • Mishka Regular, ett betaltypsnitt med galet många fina variationer av varje bokstav. Kräver photoshop eller dyl. för att få fram alla fina snirkliga detaljer då det är ett open type typsnitt :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>