Glittrande Guld från Glossybox

Mitt första paket från Glossybox landade i brevlådan idag och jag har redan hittat en ny favorit bland produkterna de skickade med. Nagellacket från Zoya, som är ett märke jag varken sett eller hört om tidigare, är så himla fint. Lättmålat, heltäckande guldglitter som verkligen glittrar. Supersnyggt och passar bra till temat i vitt och guld jag tänkte köra till jul. På tal om jultema så ser ni årets julklänning här ovan. Skir spets från Gina Tricot i härligaste cremetonen. Ett par lite tjockare (stickade tror jag det får bli) strumpbyxor till det och någon av mina varma koftor här hemma så är det både fint och mysigt. Extra mycket gillar jag klänningen för att den kommer vara precis lika fin i vår och sommar.

Sambon är iväg på pokerkväll på någon lyxklubb, inte hans vanliga kretsar om man säger så men de blir bjudna på många skumma saker i och med att företaget han jobbar på bygger exklusiva hemmabioanläggningar och ljud/ljussystem hemma hos folk. Så jag ska väl strax slå mig ner i soffan med några riktigt tjejiga filmer, lite soppa till kvällsmat och myskläderna på. Trevlig kväll mina fina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer på inlägget “Glittrande Guld från Glossybox

    • Tack vad glad jag blir :) Spanade lite på din blogg också, fina bilder du tar :) Jag har missat allt vad foto/bloggträffar heter så om ni ordar någon mer hade det varit kul att vara med :)

  1. Va kul :D !
    Ja då ska jag verkligen höra av mig om vi har någon mer träff någon gång. Lite svårt att nå ut så att så många som möjligt får reda på det. Tjejerna som var med tyckte det var så kul så de efterfrågade en ny träff till våren, sommaren så vi får hoppas vi kan få en till då :D !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>