God Jul mina fina

20121224-152443.jpg God Jul mina fina! Gissar att det inte är så många som sitter vid datorn idag (själv tittar jag in från mobilen men har mängder av fina foton i kameran som som jag tänkte visa er sen) men ni som faktiskt tittar in här vill ja så klart önska en riktigt varm och kärleksfylld dag med god mat, härligt umgänge och en och annan fin klapp under granen. Just nu rullar Kalle Anka på tvn och efter det blir det julbord och julklappsutdelning här i norra Skåne hos min mormor och mordar. Hoppas ni njuter lika mycket av dagen som jag gör!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>