Helgens bloggtips – Eloge Magazine

Och vem hittar vi på framsidan som helgens bloggtips på Eloge Magazine? Lilla jag! Så gulligt och så glad jag blir. Så kul att ni är så många som tittar in här och gillar det ni ser. Jag älskar verkligen att blogga och får ut så mycket att att skriva av mig, visa ett och annat pysselprojekt, tipsa om foto eller bara få feedback på tankar och bilder. Tack alla ni som tittar in här varje dag, era kommentarer värmer mer än ni kan ana!

Har förövrigt pillat ihop de två andra armbanden nu och fotodokumenterat allt så nytt DIY inlägg med en enkel och söt julklapp som vem som helst kan fixa ihop på 30 minuter kommer om en stund. Nu ska jag fira som på bilden de valt ut ovan, med varm choklad, grädde och marshmallows, hihi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer på inlägget “Helgens bloggtips – Eloge Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>