Julklappsinslagning

Efter en lång dag är det nu dags att sjunka ner i soffan framför en film. Det blev (som vanligt) inte riktigt som planerat och istället för att vara hemma och städa lunchade jag med Tobias och hans två chefer samt diskuterade hemsidelösningar med dem. Efter det gav jag mig sen ut för att hitta de sista julklapparna (vilket jag gjorde och det är jag glad för då jag haft lite ångest över dem innan). Väl hemma satte jag mig och gjorde något som i mitt tycke är en av de roligaste sakerna med julen, jag slog in alla paket. Supermysigt! I år följde de senaste tidens vintagekänsla med diskreta omslagspapper från Panduro (ja ett stackars litet rött paket fick det faktiskt bli) och olika roliga snören. Inte ett enda glansigt-krull-snöre eller god-jul-klistermärke. Istället tvinnat garn i rött och vitt samt naturfärgat balsnöre. Till det saltdegstags som jag stämplat med vanliga stämpla och vanlig stämpelfärg och sedan bränt i ugnen och pappersetiketter. Lite spets, några stjärnor och en kotte fick också hänga med. Riktigt nöjd är jag hur som helst.

Det blev inga rim på paketen i år men vet ni? Jag vann 1000kr på Guldfynd i fina Lindas blogg tack vare mitt julrim. Man skulle motivera varför man skulle vinna och vad man skulle köpa för presentkortet. Så himla kul, jag vinner aldrig något annars. Jag vann med följande motivering:

Till min sambo jag vill ge
något fint som alla kan se
En ring till kärleken min
med presentkort från bloggen din
När han på fingret sitt trä
något honom så grant kommer klä
Han stråla av lycka,
jag borde vinna, kan man tycka

Ringen med Onyx skulle sitta fint på hans finger
Nu en klocka i bakhuvudet även ringer
Önskan om ett band runt sin arm
han även uttryckt med all sin charm
Så tänk när jag skåda’
Kortet räcker ju till båda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer på inlägget “Julklappsinslagning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>