Med ny energi

Idag vaknade jag med en helt ny energi. Träningssuget är på topp, jag längtar efter att få hugga tag i projekt efter projekt inom företaget och jag ler mot snön som återigen vräker ner utanför fönstret. Dagens första latte är redan uppdrucken (givetvis framför senaste avsnittet av julkalendern, ni tittar väl? Det är ju trots allt Mysteriet på Greveholm) och jag har avverkat ett par punkter på dagens todo.

Förutom dagens tusen andra projekt ska jag skriva ihop lite info om mig själv och mina bilder till en utvecklingskurs i fotografi och företagande. Det är alltid intressant att väga andras tips mot sina egna erfarenheter för att på så sätt hitta sin egen väg. Så jag anmälde mig faktiskt till kursen igårkväll och hittills känns den seriös och genomtänkt. Vet inte direkt vad jag förväntar mig för resultat utan känner mer att råkar jag snappa upp något nytt på vägen så är det definitivt värt det. Det är ju dessutom kul och nyttigt att gå igenom sina bilder och värdera vilka som är bra och dåliga och framförallt varför och vad man kunde gjort för att göra dem ännu bättre. Vad har ni för planer denna måndagen?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer på inlägget “Med ny energi

 1. Ja så himla gott är det och jag brukar baka lussebullar iaf absolut senast till första advent, men i år blev det visst förskjutet men nu ligger det fyra påsar i frysen, mm! :)

  Vi kikar alltid på julkalendern på kvällen vi, hela familjen:) “Julkalendern börjar!” gastar alltid Elliot och spökena är hans favorit, hihi

  • Härligt att han gillar dem och inte tycker att de är läskiga som jag vet att vissa mindre tycker :) Jag tycker de är döcharmiga :D

 2. Fin du är!!

  svar: Hm… knepigt det där. Men man kan väl välja typ Namn/webbadress? Men du menar att det är krångligt att man måste skriva i det varje gång då eller? Hm… jag vet inte vart man ändrar det faktiskt. Får kolla lite så får vi se :) Kram

  • Tack :)
   Ja det kan man men då sparas aldrig det man fyllt i tidigare och det är väldigt bökigt med den lilla popuprutan i telefonen.. Många gånger jag inte kunnat kommentera hos dig för att kommentargrejen inte vill samarbeta med min iPhone :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>