Middagstips och rutinlöst

Hej å hå, här har allt vad rutiner trillat ut genom fönstret. Med ledighet och sjukdomar har ingen riktigt orkat ta tag i den så kallade verkligheten och det har därför sovits länge varje morgon och suttits uppe halva nätter. Mycket film och serier och böcker och inte mycket annat. Någon direkt riktig ordentligt mat har det inte blivit mycket med heller. Usch, dags att rycka upp sig och ta tag i saken kanske, hehe.

På tal om mat var vi inom “New Super Thai Market” igår och kollade runt på deras spännande sortiment. Det ligger alldeles precis där vi bor och de har så himla mycket spännande kryddor och grejer. Köpte paneng curry (min favorit), frysta färska limeblad och kokosmjölk. Om man blandar de tre ingredienserna i en wokpanna och sen öser i rå kyckling och valfria grönsaker (jag kör oftast bara på paprika) får man min absoluta favorit thai-rätt. Så himla gott med lite ris till och enkelt att svänga ihop med få ingredienser. Så ett litet tips på en snabb middag såhär på söndagseftermiddagen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer på inlägget “Middagstips och rutinlöst

  1. Ja jag är helt matt i kroppen med så måste vila mellan tagen, hihi. Är så less på den här förkylningen nu alltså, kommer knappt ihåg hur det är att inte vara sjuk, känns som om jag har vart förkyld i eeeevigheter, suck. Hoppas du mår bättre, tänkte jag skriva, men såg här under att du mår ungefär samma som mig. Den där mattheten är ju nästan värst:(
    Och fy vad läskigt med raset, då gäller det att stanna inne och mysa:)

    • Supergott :) Och enklare att göra själv än man tror då många av deras kryddningar säljs som färdiga mixar och det faktiskt ofta är så de kryddar själva :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>